Services

 Samenwerken doe je samen.

Het zou zo een uitspraak zijn van Cruijf kunnen zijn, maar het slaat wel de spijker op de kop! Tijdens een project ben ik meer een collega dan een leverancier en stopt mijn werk dan ook niet na de oplevering van een product. Ik blijf je ondersteunen met verdere ontwikkelingen, updates en als adviesorgaan. Bekijk hieronder enkele services die ik aanbied. Heb je een ander project? Geen probleem! Ik ben gek op uitdagende vragen en complexe problemen.

Websites

Bij het ontwerpen van een website streven we naar een juiste balans tussen merkbeleving, usability en meetbare conversiedoelstellingen. In dit proces staan uw bezoekers altijd centraal.

Drukwerk en print

Goed drukwerk heeft de kracht om je zichtbaar te maken tussen duizenden andere boodschappen. Van briefpapier tot brochure en van sticker tot poster, een sterk ontwerp in hoge drukkwaliteit zijn vanzelfsprekend.

Social

Social media geeft de mogelijkheid om in een dialoog te spreken met je klanten. Door ervoor te zorgen dat de juiste social media op de juiste manier wordt ingezet zorgen we ervoor dat je bezoekers je beste fans worden.

E-mailmarketing

Met een e-mailnieuwsbrief kan je voor een laag bedrag je klanten aanspreken met een persoonlijke e-mail. Van het opzetten van een e-mailcampagne t/m het analyseren van de resultaten, ik kan je bij iedere stap helpen.

Web analytics

Het voordeel van online media is dat alle prestaties goed gemeten kunnen worden. Met behulp van Google Analytics ontstaat er inzicht in je website en wordt snel duidelijk wat de belangrijkste verbeteringen zijn.

Online vindbaarheid

Na het maken van een scan van de website, wordt een op maat geschreven advies opgesteld. Hierin wordt omschreven hoe de online zichtbaarheid in zoekmachines in simpele stappen kan worden verbeterd.